Alarmsysteem huis Alkmaar

Alarmsysteem huis? Alarm systeem aanschaffen? Bij wie vind je het beste Alarm systeem? Zoek je een draadloos alarmsysteem, een hybride alarmsysteem of een uitgebreid bekabeld alarmsysteem? Vraag nu een prijs aan.

Alarmsysteem huis Installeren in Alkmaar

Alarmsysteem huis nodig? je was van plan een alarmsysteem bedraad te laten installeren voor thuis maar weet nog niet bij wie? Weet je al bij welke adviseur ervaren in alarm installaties? Vind de beste adviseur voor een alarmsysteem draadloos met 40% korting bij jou in de regio Huiswaard, Oudorp, Nollen, Zuideinde, Omval, Sint Pancras, Butterhuizen, Zanegeest, Stompetoren, Oostdorp en Alkmaar!

Alarmsysteem huis in Alkmaar

Een alarmsysteem thuis kan op verschillende manieren worden geinstalleerd. Met de vele extra componenten zorg je ervoor dat een inbreker jouw woning of bedrijfsruimte zal overslaan.

Zit je te denken een alarmsysteem te laten monteren en ben je op zoek naar helder advies, juiste info en een kostenplaatje op maat in Alkmaar? Als je je informatie achterlaat, brengen wij je in contact met maximaal vijf vakmensen op het gebied van woningbeveiliging in de regio waar je woont. Je vindt de alarmspecialist die bij je past en door offertes te vergelijken voor alarm systemen, kan je ook nog eens 40% uitsparen op je alarm systeem.

Meer info over alarm systemen

Werking en plaatsing alarmsysteem

Alvorens je gebruik kan maken van een alarmsysteem, zal dit systeem op de correcte manier moeten worden geplaatst. We hebben hier een stappenplan voor gemaakt waardoor je kunt zien wat een monteur allemaal behoort te doen bij het installeren van een alarmsysteem.

Stappen plaatsing alarmsysteem

Om de valkuilen te vermijden dient het alarm systeem correct te worden geinstalleerd. Dit zijn de stappen die een monteur zal maken bij het monteren van het alarmsysteem:

Als de monteur komt belt hij eerst de client op dat en geeft hij de aankomsttijd door.

De monteur neemt de order van te voren door welke spullen hij nodig heeft en pakt deze uit zijn bus samen met zijn gereedschap.

Als eerst neemt de monteur samen met de klant het alarmpakket en mogelijk de extra onderdelen door. Meestal bekijkt de monteur samen met de klant het volledige huis. De monteur denkt met je mee en zal je het juiste advies geven als de woning volgens hem beter kan worden beveiligd.

Als alles netjes is doorgenomen en ook alles helder is begint de monteur met het installeren van de installatie.

Veelal wordt de centrale als eerste gemonteerd op het modem en de stroomvoeding waardoor de basis meteen al werkt.

Daarna meldt de monteur het nieuwe paneel met zijn iPad en wordt er een welkomstmail naar de klant verzonden.

In de tussentijd het paneel zijn allereerste verbinding met bijvoorbeeld een alarm meldkamer maakt plaatst en hangt de monteur de andere onderdelen op. De onderdelen zijn vaak magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz.

Als alle onderdelen zijn opgehangen en de communicatie tot stand is gekomen zal de monteur alle andere onderdelen die nog niet gekoppeld zijn inlezen.

Daarna krijgt elke ruimte een naam wat hij in het systeem instelt.

Het systeem wordt pas uitgetest als alle onderdelen naar goed zijn geprogrammeerd. Er wordt een zogeheten looptest uitgevoerd zodat alle onderdelen af zullen gaan.

De meeste installateurs gaan zich daarna bezig houden met het bevestigen van camera’s of video deurbellen indien de klant deze ook heeft aangeschaft. Al dit alles zit inbegrepen in het monteren van een alarmsysteem. Daarna wordt door de monteur een opleverformulier ingevuld met een zone lijst en een lijst van contactpersonen die gevraagd moeten kunnen worden wanneer de alarm meldkamer een opvolging dient uit te voeren.

Na dit alles legt de monteur uit hoe het alarmsysteem te gebruiken.

Tot slot ontvangt de klant nog een paar stickers die de klant op zijn ramen en deuren kan plakken waarna de monteur de factuur zal opmaken. Na betaling is de installatie van een alarmsysteem voltooid.

De monteur vertrekt en de eigenaar beschikt over een werkend uitgebreid alarmsysteem. En de kans op een inbraak is nihil.