alarmsysteem Draai

Alarm systeem aanschaffen? Bij wie vind je het beste Alarm systeem? Zoek je naar een draadloos alarm systeem, een hybride alarm systeem of een compleet bekabeld alarm systeem? Vraag dan nu een offerte aan.

Krijg 40% korting op je beveiligingssyteem!

Alarmsysteem Installeren in Draai

Alarmsysteem kopen? Je wilt heel graag een alarmsysteem voor bij je thuis? Weet je al door welke adviseur ervaren in beveiligingssystemen? Vind de beste adviseur voor een alarmsysteem huis met 40% korting bij jou in de regio Kabel, Hensbroek, ’t Kruis, Heerhugowaard, Rustenburg, Obdam, Wogmeer, Berkmeer, Oterleek, Broekhorn, Butterhuizen, Noorddijk, Ursem, Broek op Langedijk, Veenhuizen, Pannekeet, Zuid-Scharwoude, Sint Pancras, Frik, Spierdijk, Langedijk, Westmijzen, Zuid-Spierdijk, Noord-Scharwoude, Noord-Spierdijk en Draai!

Alarmsysteem Draai

Een perfect alarmsysteem is een slim alarm systeem voor een veilig en comfortabel thuis. Laat je meteen bellen of ontvang een sms bij een alarmmelding en bedien dit alles met een mobiele app.

Alarmsysteem thuis in Draai

Een alarmsysteem thuis kan op meerdere manieren worden geinstalleerd. Met de vele aanvullende alarm componenten zorg je ervoor dat de inbreker jouw woning of bedrijfsruimte zal overslaan.

Draadloos alarm systeem Draai

Het voordeel van een draadloos alarm systeem is dat het boren in wanden en muren niet vereist is. Woon je in Draai? Vraag om een offerte voor de beste prijs van een draadloos alarmsysteem.

Hybride alarmsysteem met of zonder videocamera

Een Hybride alarmsysteem is een gedeeltelijk draadloos alarm systeem gecombineerd met bekabeling. De basis is met kabels en wordt gecombineerd met draadloos. Gemakkelijk uit te breiden, zonder bekabeling.

Dit bedraagt een ontwikkeling van:

Met een alarm systeem in je appartement kies je voor een veilige plek. De beveiliging van je huis of kantoor dien je wel met een goed alarmsysteem te doen. Hier vind je alle soorten informatie over alarm systemen.

Overweeg jij een alarm systeem te laten installeren en ben je op zoek naar helder advies, juiste info en een kostenplaatje op maat in Draai? Als je je gegevens achterlaat, brengen wij je in contact met maximaal vijf vakmensen op het gebied van woningbeveiliging in jouw regio. Daardoor zal je zeker de beste alarmspecialist vinden die bij je past en niet te vergeten, het kan je wel 40% uitsparen op je beveiligingssysteem.

Meer informatie over beveiligingssystemen

De werking, en montage alarm systeem

Voordat je gebruik kan maken van een alarm systeem, zal het systeem op de juiste wijze moeten worden geïnstalleerd. Om helder te maken hoe dit werkt, worden de stappen beschreven die een monteur treft bij de montage van een alarm systeem.

Stappen montage alarm systeem

Om vervelende problemen te vermijden dient het alarmsysteem goed te worden geinstalleerd. Hier zijn de stappen die een monteur zal maken bij het plaatsen van het alarm systeem:

Als de monteur komt belt hij eerst de client op dat en geeft hij de aankomsttijd door.

De monteur kijkt in de besproken opdracht welke speciale benodigdheden er benodigd zijn en neemt deze met zich mee met zijn ander spullen.

Er wordt van tevoren even met de klant doorgenomen. Dit houdt dan ook in dat er wordt gekeken welk alarmpakket en welke aanvullende onderdelen daar eventueel bij moeten komen. Vaak gaan de installateur en de klant samen even het huis door om alle locaties van de onderdelen te bespreken en zal de installateur eventueel aanvullend advies kunnen geven of het appartement nog een stuk beter kan worden beveiligd.

Nadat alles is besproken gaat de monteur beginnen met de onderdelen uit te pakken en kan er worden begonnen met de montage van het alarmsysteem.

Vaak begint de installateur met het gereed maken van de centrale, deze wordt gemonteerd en vervolgens zal de centrale al direct op het modem en het stroomnetwerk worden gemonteerd.

De monteur meldt alles goed aan en de klant krijgt een e-mail toegestuurd.

Terwijl het paneel zijn eerste verbinding met bijvoorbeeld een meldkamer maakt hangt de monteur de andere alarmonderdelen op. De alarmonderdelen bestaan vaak uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz.

En als alle andere onderdelen zijn geinstalleerd kan de installateur deze ook aanmelden.

Nadat dit allemaal is gebeurd gaat de monteur alle ruimtes een naam geven en programmeert hij het paneel naar de wens van de klant in.

Het woonveilig alarmsysteem wordt pas getest als alle alarmonderdelen naar goed zijn geprogrammeerd. Er wordt een zogenaamde looptest verricht waarmee alle alarmonderdelen af zullen gaan.

De meeste installateurs gaan zich daarna bezig houden met het ophangen van camera’s of video deurbellen als de klant deze ook heeft besteld. Dit hoort stuk voor stuk onder de montage van een alarm systeem. Na dit allemaal ontvangt de klant een formulier waarbij een zone lijst en een contact lijst staan die gevraagd kunnen worden als de meldkamer de klant moet kunnen bereiken.

De installateur gaat nu over tot het uitleggen van het alarm systeem.

Tot slot ontvangt de klant nog een aantal stickers die de klant op zijn ramen en deuren kan plakken en zal de monteur een factuur opmaken. Na betaling is de installatie van een alarm systeem voltooid.

De installateur vertrekt en de eigenaar beschikt over een goed werkend uitgebreid alarm systeem. Dit alles met het doel om de kans op wat voor inbraak dan ook te verminderen.

Geen kabels die geplaatst moeten worden. Hierdoor ben je nooit afhankelijk van latere kabel structuren.
Dat scheelt ook in de kosten voor het boren van gaten in wanden en muren en dergelijke. Huis Alarmsysteem. Snel te installeren. Beveiliging Huis in Draai

Helemaal bekabeld, zonder draadloze onderdelen. Grotere zekerheid
Een stuk minder kans op defecten. Verzorging is vrij eenvoudig en hoeft geen batterijen te vervangen.

Combi van draadloos en bekabelde verbindingen. In de basis bekabeld, kan worden uitgebreidt met draadloze onderdelen. Gemakkelijk uit te breiden, zonder bekabeling.

Indien het alarm systeem is geplaatst, zal het direct in werking treden. Maar hoe werkt een alarm systeem nou precies?

De essentie van een alarm systeem is het inbraakalarm met eventuele toegevoegde onderdelen. Tenslotte ben jij degene die bepaald welke toegevoegde opties je erbij wilt hebben.

Werking alarm systeem

De werkwijze van alarm systemen kan in vijf punten worden samengevat. Een alarm systeem maakt de kans op wat voor inbraak dan ook een stuk kleiner en maakt je woonomgeving een stuk veiliger.

Alarm systemen zijn er in allerlei soorten en maten. Met een paneel wat je kunt bedienen kan het alarm systeem worden ingesteld. Dit is over het algemeen een klein toetsenbord wat bij elke uitgang wordt geplaatst.

Het alarm systeem met de sensoren gaat in werking als je het activeerd. Wanneer een sensor een onregelmatigheid bespeurd gaat het alarm onmiddelijk af. Eventueel bij beweging thuis, glasbreuk, rookontwikkeling of water lekkage.

Het alarmsysteem zal altijd afgaan bij onregelmatigheden. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door geluidssignalen af te geven d.m.v. een alarmsirene, lichtschakelaars te activeren of camerabeelden op te nemen. Een alarm systeem is afhankelijk van de onderdelen. Hoe meer onderdelen hoe beter het alarmsysteem kan reageren.

Naast de verschillende signalen die een alarm systeem afgeeft op locatie wordt er een alarm melding afgegeven aan de eigenaar, of aan een meldkamer als een alarmsysteem hierop is aangesloten. Wanneer het alarmsysteem is aangemeld aan een meldkamer zal deze direct de nooddiensten oproepen.

Als er niets aan de hand is kan de meldkamer het alarm van afstand weer resetten.

Om het allemaal goed te laten lopen en tenminste zeker te weten dat het systeem goed werkt is het dan ook een goed idee dat het alarm systeem goed wordt geplaatst. Vakmensen op het gebied van alarmbeveiliging jou in de regio Kabel, Hensbroek, ’t Kruis, Heerhugowaard, Rustenburg, Obdam, Wogmeer, Berkmeer, Oterleek, Broekhorn en Draai kunnen bijdragen bij de montage van jouw alarm systeem.

Met vrij telefonische uitleg!

Veelgestelde vragen over alarm systemen

Als je je huis of kantoor goed wil beschermen tegen inbraak, ga je voor een inbraakalarm. Als een inbreker doorheeft dat jouw appartement goed beveiligd is, gaan ze ze liever naar een ander pand dat niet beveiligd is. En als een inbreker toch in je huis is gekomen dan zal het felle harde geluid van de sirene hem zeker laten schrikken. De lichtflitsen en alarmsirene gaan meteen af als het alarmsysteem een inbreker detecteerd. Je kan ervoor kiezen het inbraakalarm te koppelen aan een meldkamer, waardoor je niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.

De kosten voor een alarm systeem zijn ongeveer tussen de €950 en € 2000. Er zijn veel methodes waar de prijs vanaf hangt. Om een helder beeld te kunnen krijgen van de kosten voor een alarm systeem naar jouw wensen, is het verstandig om prijzen op te vragen. Dit geeft een helder beeld wat de kosten zijn voor een alarm systeem in jouw appartement of kantoor.

Dat ligt aan de situatie en omstandigheden en wat men wenst maar doorgaans wordt een alarm systeem op het net aangesloten of op een mobiel netwerk en het kan ook worden gekoppeld aan een telefoonlijn als die er is. Op deze wijze wordt je tijdig gewaarschuwd bij wat voor inbraak dan ook of andere problemen. Je hebt ook alarm systemen die niet zijn aangesloten en die enkel maar een alarmmelding geven bij wat voor inbraak dan ook of een ander probleem.

Er zijn vaak verschillende meldings-manieren om uit te kiezen. Er zijn systemen die meteen een alarmmelding sturen naar je mobiel met behulp van een mobile app, sms of email. Heb je een contract met een meldkamer? In dat geval gaat het allemaal via de meldkamer die de goede hulpdiensten meteen waarschuwd bij een melding. Deze alarm meldkamers zijn 24 uur per dag aanwezig en 365 dagen per jaar voor je klaar.

Is je alarmsysteem niet aangesloten op het internet of de alarm meldkamer? Dan gaat er uiteraard een sirene of lichtalarm af die inbrekers zal wegjagen.