alarmsysteem Kabel

Alarm systeem gaan kopen? Waar vind je het allerbeste Alarm systeem? Ben je op zoek naar een draadloos alarm systeem, een hybride alarmsysteem of een compleet bekabeld alarmsysteem? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Ontvang 40% korting op je alarmsysteem!

Alarmsysteem Installeren in Kabel

Alarmsysteem kopen? je bent van plan een draadloos alarmsysteem met camera te bestellen voor in je huis maar weet nog niet precies bij welk alarminstallatiebedrijf? Weet je al door welke alarm adviseur? Vind de beste adviseur voor een beste alarmsysteem huis met 40% korting bij jou in de regio Draai, ’t Kruis, Hensbroek, Heerhugowaard, Butterhuizen, Oterleek, Rustenburg, Broekhorn, Broek op Langedijk, Wogmeer, Obdam, Noorddijk, Ursem, Berkmeer, Zuid-Scharwoude, Sint Pancras, Pannekeet, Veenhuizen, Nollen, Zuideinde, Stompetoren, Langedijk, Westmijzen, Noord-Scharwoude, Frik en Kabel!

Alarmsysteem Kabel

Een betrouwbaar alarmsysteem is een slim systeem waar je je veilig bij voelt in je woning. Zorg ervoor dat je onmiddelijk wordt gebeld of wordt ge-smst bij een alarm en bedien dit alles met een app in je mobiel.

Alarmsysteem thuis in Kabel

Een alarmsysteem thuis kan op diverse manieren worden aangesloten. Met de vele aanvullende componenten ben er absoluut van dat de inbreker het wel uit zijn hoofd laat om bij je in huis te proberen in te breken.

Draadloos alarmsysteem Kabel

Het voordeel van een draadloos alarmsysteem is dat er daardoor niet hoeft te worden geboord in wanden en muren. Woon je in Kabel? Vraag om een vrijblijvende offerte voor de allerbeste prijs van een draadloos alarmsysteem.

Hybride alarmsysteem met camera

Een Hybride alarmsysteem is een gedeeltelijk draadloos alarm systeem gecombineerd met bekabelingsmogelijkheden. In basis bekabelde verbindingen, kan worden uitgebreidt met draadloze onderdelen. Zonder kabels eenvoudig uit te breiden.

Het is een initiatief van:

Met een alarmsysteem in huis kies je voor een veilige plek. Een degelijk alarmsysteem in je huis gaat ervoor zorgen dat je goed beschermt bent tegen inbraak. Bij ons vind je alle soorten informatie over alarmsystemen.

Zit je te denken een alarmsysteem te laten monteren en zoek je naar helder advies, juiste informatie en een kostenplaatje op maat in Kabel? Laat dan je gegevens achter waardoor je in contact komt met een maximum van vijf specialisten op het gebied van beveiligingssystemen die volledig op de hoogte zijn van woningbeveiliging in jouw regio. Je vindt de alarmvakman die bij je past en door offertes te vergelijken voor alarmsystemen, kan je ook nog eens 40% uitsparen op je beveiligingssysteem.

Extra informatie over beveiligingssystemen

De werking en plaatsing alarmsysteem

Een alarmsysteem moet op vakkundige wijze worden aangesloten alvorens je er gebruik van kunt maken. Om inzichtelijk te maken hoe dit werkt, worden de stappen beschreven die de monteur treft bij de plaatsing van een alarmsysteem.

De stappen plaatsing alarmsysteem

Het is van heel groot belang dat jouw alarmsysteem degelijk wordt geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat er geen vervelende problemen ontstaan. Dit zijn de stappen die een monteur zal gaan maken bij het installeren van het alarmsysteem:

Er wordt met de monteur eerst een afspraak gemaakt.

De monteur zal weten, wat er allemaal nodig is om het alarmsysteem te installeren.

Er wordt van tevoren met de klant doorgenomen. Dit houdt in dat er van tevoren wordt bekeken welk alarmpakket en wat voor aanvullende onderdelen daar eventueel bij dienen te komen. Meestal bekijkt de monteur samen met de klant het hele huis. De monteur denkt met je mee en zal je het passende advies geven als de woning volgens hem een stuk beter kan worden beveiligd.

Wanneer alles helder is bekeken en ook alles duidelijk is begint de monteur met het installeren van de alarminstallatie.

Veelal begint de monteur met het klaar maken van de centrale, deze wordt gekoppeld en vervolgens zal de centrale al onmiddelijk op het modem en het stroomnetwerk worden geplaatst.

Daarna meldt de monteur het nieuwe paneel met zijn laptop of iPad en verzend een welkomstmail naar de klant.

In de tussentijd het paneel zijn eerste verbinding met eventueel een meldkamer maakt plaatst en hangt de monteur de overige onderdelen op. De onderdelen bestaan vaak uit magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreukmelders, rookmelders, toetsenbordjes, beveiligingscamera’s, enz.

Indien alle overige onderdelen zijn aangesloten kan de monteur deze ook aanmelden.

Nadat dit allemaal is gedaan gaat de monteur alle vertrekken een naam geven en programmeert hij het paneel naar de wens van de klant in.

Wanneer de boel is ingesteld naar de wens van de klant zal het beveiligingssysteem worden uitgetest d.m.v. een looptest waarbij alle onderdelen minimaal 1x af zullen gaan.

De meeste installateurs gaan hierna bezig met het bevestigen van camera’s of videodeurbellen wanneer de klant deze ook heeft aangeschaft. Dit hoort allemaal onder de plaatsing van een alarmsysteem. Na dit alles ontvangt de klant een formulier waarbij een zone lijst en een contact lijst staan die gevraagd kunnen worden ingeval de meldkamer de klant moet kunnen bereiken.

Na dit alles legt de monteur uit hoe het alarmsysteem te gaan gebruiken.

Als men wil ontvangt de klant een aantal stickers die op ramen en deuren kunnen worden geplakt en zal de monteur een factuur opmaken. Na betaling is de installatie van een alarmsysteem voltooid.

De monteur vertrekt en de eigenaar beschikt over een werkend uitgebreid alarmsysteem. Alles met het doel om de kans op inbraak te verkleinen.

Het voordeel is dat er geen bekabelde connecties nodig zijn om alles te koppelen. Hierdoor ben je nooit afhankelijk van latere bekabelings profielen.
Gaat niet ten kosten van je wooncomfort of interieur. Alarminstallatie Woning. Snelle plaatsing. Huis Beveiligen in Kabel

Compleet bekabeld, zonder draadloze onderdelen. Wel betrouwbaarder
Minder kans op stoornissen. Onderhoud is gemakkelijk en hoeft geen batterijen te vervangen.

Combinatie van draadloos en bekabeling. In de basis bekabelde verbindingen, kan worden uitgebreidt met draadloze onderdelen. Zonder kabels eenvoudig uit te breiden.

Alarm is aangesloten? Dan zal het meteen werken. Wat precies doet een alarmsysteem nou precies?

De basis van een alarmsysteem is het inbraakalarm met de eventuele aanvullende onderdelen. Je kan zelf besluiten welke aanvullende mogelijkheden je wilt bij de de aankoop van een alarmsysteem.

De werking van een alarmsysteem

De werking van alarmsystemen kan in vijf punten worden samengevat. Door het gebruik van een alarmsysteem kan je de kans op inbraak verkleinen en streven naar een veilige plek om te wonen.

Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Als een alarmsysteem en de eventueel bijkomende onderdelen worden afgeleverd en geïnstalleerd, kan het alarmsysteem ingesteld worden met een bedieningspaneel. Een bedieningspaneel bestaat uit een klein toetsenbord wat meestal bij de uitgang is aangesloten.

Wanneer een alarmsysteem wordt geactiveerd staan alle sensoren op scherp. Ingeval een sensor een onregelmatigheid detecteerd gaat het alarm onmiddelijk af. Bijvoorbeeld bij beweging thuis, glasbreuk, rookontwikkeling of lekkage.

Het inbraakalarm zal altijd afgaan bij onregelmatigheden. Dat kan d.m.v. geluidssignalen zoals een sirene maar ook kan het de lichtschakelaar aanzetten of de camera gaat in opname. Hoe meer onderdelen er zijn aangesloten, hoe beter een alarmsysteem kan reageren in geval van inbraak.

Naast de verschillende signalen die een alarmsysteem afgeeft op locatie wordt er een melding gemeld aan de eigenaar, of aan een meldkamer als een alarmsysteem hierop is gekoppeld. Hulpdiensten kunnen binnen no-time gecontact worden aangezien de berichten 24 uur per dag alleen met koppeling meldkamer in de gaten worden gehouden.

Als er niets aan de hand is kan de meldkamer het alarm van afstand weer resetten.

Als gezegd is het belangrijk dat een alarmsysteem op de goede wijze wordt geïnstalleerd, om optimaal te kunnen genieten van de vele voordelen van een alarmsysteem. Laat daarom de specialist in alarmsystemen jou helpen het alarmsysteem te installeren bij jou in de regio Draai, ’t Kruis, Hensbroek, Heerhugowaard, Butterhuizen, Oterleek, Rustenburg, Broekhorn, Broek op Langedijk, Wogmeer en Kabel.

Met gratis telefonische advies!

Veelgestelde vragen over alarmbeveiliging

Als je je huis of bedrijfspand wil beschermen tegen inbraak, kies je voor een inbraakalarm. Als een inbreker ziet dat jouw huis goed beveiligd is, gaan ze ze liever naar een naastgelegen pand dat geen beveiliging heeft. Komt een inbreker toch binnen, dan schrikt hij van het geluidsalarm en verdwijnen zonder buit. De lichtflitsen en alarmsirene gaan gelijk af als het alarmsysteem de inbreker detecteerd. Je kan ook het alarmsysteem koppelen aan een meldkamer, waardoor je niet zelf oog in oog hoeft te staan met een inbreker.

De prijzen voor een alarmsysteem liggen ongeveer tussen de €950 en € 2000. Er zijn veel keuzes waar de prijs vanaf hangt. Om een helder beeld te kunnen krijgen van de prijzen voor een alarmsysteem naar jouw wensen, is het verstandig om offertes aan te vragen. Daardoor krijg je inzicht in de exacte prijzen voor een alarmsysteem voor jouw huis.

Dat is afhankelijk van de omstandigheden en wensen maar meestal wordt een alarmsysteem op het net gekoppeld of op een mobiel netwerk en het kan ook worden aangesloten aan een telefoonlijn als die er is. Op deze wijze wordt je tijdig gewaarschuwd bij inbraak of andere problemen. Je hebt ook alarmsystemen die niet zijn gekoppeld en die enkel maar een alarmmelding geven bij inbraak of een ander gevaar.

Tegenwoordig zullen veel alarmsystemen op diverse wijzes doorgeven dat er iets aan de hand is. Sommige apparaten kunnen gelijk een alarmmelding sturen naar je mobiel met de hulp van een mobile app, sms of e-mail. Is je alarm aangesloten op een meldkamer? Dan zal de nooddienst worden gewaarschuwd in geval van poging tot inbraak. Het voordeel is dat de meldkamer op elk uur van de dag aanwezig is.

Als je nergens aan gekoppeld bent dan zal ingeval je alarm afgaat dat zeker de inbreker afschrikken. Het geluids of lichtalarm zal zeker indruk maken op de inbreker.